Top Gear -tähti rakentaa oikean talon LEGO-palikoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman auto-ohjelman juontaja James May suunnittelee mielenkiintoista taloprojektia. Hän aikoo nimittäin rakentaa oikean täysikokoisen talon LEGO-palikoista. Kyseisestä talosta on kaiken lisäksi määrä tulla kaksikerroksinen.

BBC Online -sivuston mukaan Denbies Wine Estaten alueelle Dorkingiin, Surreyyn, rakannettava LEGO-talo tehdään yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa. James Mayn tarkoituksena on muuttaa taloon asumaan sen valmistumisen jälkeen, joten mistään vitsistä ei siis ole kyse. Ennakkotietojen mukaan taloon on tulossa toisen kerroksen lisäksi myös portaikko, wc ja suihku, kuten muissa oikeissa taloissa.

– Minulla on parhaillaan mies suunnittelemassa LEGO-palikoista tehtyä wc-istuinta, jonka voi myös vetää. Meistä sellaisen tekeminen on täysin mahdollista, James May kertoi BBC:lle.

– Asiat, kuten sähköistys, viemäröinti ja putket tehdään kuin oikeisiin taloihin. Kaikki muu pitää kuitenkin olla mahdollisimman pitkälle tehty LEGO-palikoista.

LEGO-rakennuspalikoita kuluu yhteensä arviolta kolme miljoonaa. Osa palikoista hankitaan myös lahjoituksina, sillä britit voivat lahjoittaa omia palikoitaan suosikkijuontajan talon rakentamiseen. Tempaus on osa BBC-kanavalla pyörivää James May’s Toy Stories -sarjaa.