Ali Larter paljasti vahingossa takapuolensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Ali Larter on parhaillaan nousemassa Hollywood-tähtien A-sarjaan. Hän on tullut suomalaisillekin tutuksi muutamista elokuvista ja televisiosarjoista, mutta on silti vielä suhteellisen tuntematon nimi.

Nyt Ali Larter on ikuistettu paljastelemassa tahattomasti takapuoltaan. Lyhyeen punaiseen mekkoon pukeutunut näyttelijäkaunotar joutui yllättäen kyykistymään kaivaakseen rahaa käsilaukustaan, jolloin hänen takapuolensa paljastui näyttelijää vaaniville paparazzeille. Alilla oli jalassaan ainoastaan pienet stringit, joten kuvaajat saivat ikuistettua hieman odotettua enemmän paljasta pintaa. Katso kuvat tästä.

33-vuotias Ali Larter, oikealta nimeltään Alison Elizabeth Larter, on työskennellyt näyttelemisen lisäksi myös mallina. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin Heroes-sarjan tähtenä. Lisäksi hän on näytellyt urallaan monissa elokuvissa, kuten Blondin kosto, Jay ja Silent Bob iskevät takaisin sekä Resident Evil: Tuho. Larter on nykyisin kihloissa pitkäaikaisen poikaystävänsä, koomikko-näyttelijä Hayes MacArthurin kanssa.