Lady Gaga piti lupauksensa – hurja meno ja livelaulua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Helsingin Kulttuuritalolla esiintyvä poptähti Lady Gaga on pitänyt tähän saakka sanansa siitä, että hän laulaa materiaalinsa livenä. Osin myös tästä syystä keikalla on tällä hetkellä todella hurja meno.

Britney Spears tarjosi äskettäin suomalaisille upean show’n, mutta laulamisen kanssa esityksellä ei ollut juurikaan tekemistä. Lady Gaga kertoi puolestaan äskettäin Staran haastattelussa, että hän ei tule koskaan laulamaan playbackinä.

Lupaus hurjasta menosta piti, mutta lauluista osa tuli lupauksista huolimatta nauhalta. Supertähti heittää lyriikoiden väliin koko ajan yleisön huudatuksia ja ”How are you Helsinki?!” tiedusteluita, mutta kappaleiden kertosäkeistä ja stemmoista osa tulee tosin nauhalta.

Loppuunmyydyn Kulttuuritalon sali on samalla muuttunut yhdeksi suureksi kuumaksi ja hikiseksi tanssilattiaksi, eli juuri sellaiseksi jota Lady Gaga on toivonutkin. Myös hänen kappaleistaan kuullaan monenlaisia eri versioita.