Mischa Barton alkoi juopotella jo 14-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten väkisin psykiatriseen hoitoon passitettu näyttelijä Mischa Barton on edelleen hoidettavana itsetuhoisuuden takia. Hänen uuden televisiosarjansa tuottajan Ashton Kutcherin mukaan Mischa on jo paremmassa kunnossa.

Nyt Mischan lapsuudenystävä on paljastanut hieman ongelman taustoja. Mischa kuvattiin ennen hoitoon joutumistaan Hollywoodin yössä useita kertoja rajusti humalassa. Ystävän mukaan brittiläissyntyinen Barton on käyttänyt alkoholia jo 14-vuotiaasta saakka. Yhtä kauan hänen kerrotaan käyttäytyneen itsetuhoisesti.

Lapsuudenystävä, stylistinä The O.C. -sarjassa toiminut Stacey Kives, väittää Mischan kärsinen alkoholiongelmasta teini-iästään saakka.

– Hän on siitä saakka ajautunut kohti itsetuhoisuutta ja oli vain ajan kysymys, koska hän on valmis tekemään itselleen jotain. Mischa on juonut 14-vuotiaasta saakka, eikä hän juo pitääkseen hauskaa, vaan ollakseen tuntematta mitään. Viimeisin tapaus taisi kuitenkin säikäyttää hänet. Nyt hän taitaa viimein nähdä todellisuuden, Stacey Kives kertoi The Sun -lehdelle.