O.J. Simpson pelkää kuolevansa vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen urheilu- ja elokuvatähti O.J. Simpson selvisi aikoinaan kuin koira veräjästä kahdesta murhasyytteestä, mutta nyt mies on passitettu aseellisesta ryöstöstä kiven sisään pitkäksi aikaa.

Julkkisrikollinen on istunut joulukuusta saakka Las Vegasissa sijaitsevassa Lovelock Correctional Center -vankilassa. Simpsonia ei hetkeen nähdä vapaana, sillä mies tulee istumaan jopa 33 vuotta, joka voidaan ensikertalaisena lyhentää 15 vuoteen. Ehdonalaiseen O.J. voi kuitenkin päästä jo vuonna 2017. Nyt hän pelkää kuolevansa vankilassa.

Elokuvissakin näytellyt julkkistähti on vakuuttunut, että muut vangit yrittävät riistää hänen henkensä. Pelkäämänsä surman motiivina Simpson kertoo olevan hänen oman vaimonsa murhan. Epäilyjen kohteena on erityisesti hänen oma sellitoverinsa.

– Hän kertoi minulle istuvansa taposta ja raiskauksesta. Hän kertoi myös, että hän vihaa minua sydämensä pohjasta, koska selvisin oman vaimoni murhasta ilman tuomioa. Hän kertoi yrittävänsä kuristaa minut heti kun saa siihen tilaisuuden, O.J. Simpson kertoi News Of The World -lehden mukaan.