Sienna Millerin ennätysnopea auto-onnettomuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Sienna Miller on paljastanut kokeneensa kauhun hetkiä jo ennen ajokorttinsa saamista. Brittikaunotar tunaroi nimittäin ennätysnopeasti ajettuaan rajun kolarin jo ensimmäisellä ajokerrallaan.

Aiemmin tässä kuussa Britanniassa ajokortin viimein saanut Sienna Miller koki traagisen ensimmäisen ajokokemuksensa jo vuosia sitten. Hän romutti nimittäin ystävänsä auton jouduttuaan välittömästi onnettomuuteen.

– Ensimmäisen kerran kun ajoin autoa… Parhaalla ystävälläni ja hänen veljellään oli sellainen pieni auto maatilalla, jossa he asuivat. Teeskentelin osaavani ajaa autoa, mutta painoinkin vahingossa kaasua jarrun sijaan, Sienna Miller kertoi The Mirror -lehdessä.

– Törmäsin betonipilariin, pensaaseen ja ojaan. Minun piti kiivetä ulos auton ikkunasta yltä päältä öljyisenä. Se oli ensimmäinen ajokokemukseni.