Tältä teinikaunotar Emma Roberts näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Roberts tekee parhaillaan paluuta valkokankaalla hiljaiselon jälkeen. Samaan aikaan myös hänen veljentyttärensä Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana.

18 vuotta helmikuussa täyttänyt Emma Roberts on nyt kuvattu shoppailemassa ystävänsä kanssa Beverly Hillsissä pinkkiin toppiin ja niukkoihin shortseihin pukeutuneena. Ystävykset olivat liikkeellä Emman katumaasturilla. Katso kuvat tästä.

Yhdeksänvuotiaana ensimmäisessä suuressa roolissaan Blow-elokuvassa nähty ja viime talvena Koirahotelli-elokuvan naispääosassa läpimurtonsa tehnyt Emma Roberts on näyttelijä Eric Robertsin tytär, joten suvussa on alalta paljon kokemusta. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain.