Amanda Gift on uusi seksikäs povipommi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallina ja internet-julkkiksena parhaillaan kovaa nousua amerikkalaiseen tähtikaartiin tekevä Amanda Gift on yksi tämän hetken kuumimpia uusia tähtiä.

Nyt seksikäs kaunotar poseeraa jälleen kuumissa kuvissa. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Amanda Gift on poseerannut malliurallaan useissa lehdissä ja hänellä on hyvin suosittu profiili MySpace-palvelussa. Sen ansiosta hän pääsi poseeraamaan myös FHM-lehden kansikuvaan. Ennen malliuraansa hän työskenteli muodokkaista tarjoilijoistaan tunnetussa Hooters-ravintolassa. Silloin hän päätti kokeilla onneaan kalenterikuvauksissa ja saikin heti sopimuksen.

Giftin kuppikoko on nykyisin 34C, mutta huhujen mukaan hän haluaisi tehdä ”jordanit” ja kasvattaa rintavarustuksensa kokoa huomattavasti. Povipommin lempileffa on Superbad, lempinäyttelijä Johnny Depp, lempiruoka meksikolainen ja lempijuoma vodka Red Bull.