Amy Winehouse: ”Tapasin Michael Jacksonin haamun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolen vuoden ajan Karibialla asunut brittipoppari palasi pari viikkoa sitten kotimaahansa, kun hän ei ollut sekoilujensa takia enää tervetullut St. Lucialla sijaitsevaan hotelliin.

Nyt Amy Winehouse on kertonut tavanneensa Michael Jacksonin haamun pian tämän kuoleman jälkeen. Monet epäilevät syystäkin popparin nähneen kamapäissään vain näkyjä, mutta Winehouse on itse vakuuttunut näkemästään. Daily Mail -lehti kertoi, että Amyn mukaan hänelle Karibialla ilmestynyt Jackson kehotti laulajaa jättämään huumeet.

Popin kuningas kertoi popparin mukaan, että hän tulee menettämään kaiken, ellei saa elämäänsä takaisin raiteilleen. Monet muutkin ihmiset ovat viime aikoina väittäneet tavanneensa Jacksonin haamun. Winehouse lienee kuitenkin ainoa julkisuuden henkilö, joka on väittänyt moista.