Aqua : Back To The 80’s

Singlet · Stara.fi

1990-luvulla eurodancen ykkösnimiin lukeutunut tanskalainen Aqua tekee parhaillaan paluuta musiikkimarkkinoille. Barbie Girl -hitillään aikoinaan tanssilistat valloittaneen yhtyeen paluusingle on nimeltään Back To The 80’s.

Nyt kappaleen perussoundina kuullaan selvästi aikaisempaa kevyempää poljentoa, joka lähentelee tanakan ja nopean eurodancen sijaan ennemmin vaikkapa iskelmäpoppia. Kappaleen lyriikoissa muistellaan hauskalla tavalla 80-luvun huippuhetkiä ja yhtyeitä.

Kokonaisuutena kappale yllättää positiivisesti, sillä yhtyeen soundia on osattu päivittää 2000-luvulle ja samalla lyriikoihin on otettu itseironinen ja hauska asenne. Tämä voisi toimia jotenkuten discossa, mutta ainakin radioaalloilla kappale olisi potentiaalista soitettavaa. Biisin kertosäe on tarttuva ja melodiakoukkujakin löytyy kiitettävästi.

Pisteet 4/5