Eliza Dushkun kuumat poseeraukset viimein julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Viime aikoina hän on poseerannut lehtien sivuilla lähinnä bikineissä ja nakuna.

Nyt näyttelijä-malli Eliza Dushku poseeraa bikinikuvissa FHM-lehden sivuilla. Hän poseeraa jo aiemmin maistiaisena nähdyssä kuvassa mustissa bikineissä sekä muissa uusissa otoksissa muiden muassa mustassa uima-asussa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.