George Clooney pokasi jälleen televisiokaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimmaksi sinkkumieheksi useaan otteeseen nimetty näyttelijäkomistus George Clooney on jälleen nähty uusi kaunotar käsipuolessaan. Uusin deitti oli suosittu italialainen televisiojuontaja.

Viime vuonna edellisestä tyttöystävästään Sarah Larsonista eronnut George Clooney nähtiin viimeksi toissapäivänä treffeillä Roomassa paikallisen televisiojulkkiksen Elisabetta Canalisin seurassa. Julkkispari nähtiin viime viikolla illastamassa hotelli Majesticissa ja vielä sunnuntaina viettämässä romanttista iltaa yhdessä.

Näyttelijänäkin toiminut Elisabetta Canalis on Italian MTV-viihdekanavan juontaja. Hän juontaa kanavalla MTV Total Request Live -ohjelmaa. Clooney omistaa Italiassa suuren huvilan ja hän alkaa ensi kuussa kuvaamaan maassa A Very Private Gentleman -elokuvaa.