Huh, George Clooneyn kuuma tyttöystävä bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme hetki sitten kuinka Hollywood-hurmuri George Clooney on viime päivinä nähty intiimeissä tunnelmissa uuden naisseuralaisen kanssa. Nykyisin supertähden käsipuolessa viilettää italialainen televisiotähti Elisabetta Canalis.

Italian MTV-kanavalla MTV Total Request Live -ohjelmaa juontava kaunotar on nyt noussut otsikoihin uuden miesystävänsä merkeissä. Kaunotar on ehditty jo ikuistaa palvomassa aurinkoa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna edellisestä tyttöystävästään Sarah Larsonista eronnut George Clooney nähtiin viimeksi toissapäivänä treffeillä Roomassa Canalisin seurassa. Julkkispari nähtiin viime viikolla illastamassa hotelli Majesticissa ja vielä sunnuntaina viettämässä romanttista iltaa yhdessä. Clooney omistaa Italiassa suuren huvilan ja hän alkaa ensi kuussa kuvaamaan maassa A Very Private Gentleman -elokuvaa.