Johanna Tukiainen löytyi sittenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viihdelehdistössä kysyttiin, että missä on JT, eli Johanna Tukiainen. Mediatilassa mitattuna managerinsa varjoon selvästi viime päivinä jäänyt kohujulkkis onkin pitänyt hiljaiseloa taannoisen Stara Jetset -keikkansa jälkeen. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Tuksu on parhaillaan kesälomalla.

Johanna Tukiainen ei ole päivittänyt blogiaan päiväkausiin, mikä on kohublondille harvinaisen pitkä tauko. Hymy-lehti sai kuitenkin selville, että Tuksu voi hyvin. Lehden saamien tietojen mukaan hän on parhaillaan mökkeilemässä Varkaudessa. Johannan mukaan mökki on nyt kuitenkin suurempi kuin aiemmin lehdissä esitelty.

– Tosin emme ole sillä pienemmällä kesämökillä, jonka esittelin Seiska-lehdessä, vaan täällä isommalla huvilallamme, Johanna kertoi Hymy-lehdelle.

Viime viikolla Tukiaisen manageri kertoi tutkituttavansa epäilynsä sukupuolisyrjinnästä, koska Johannan Lööppijulkkis-debyyttisingle ei ole päässyt radioiden soittolistoille.