”Michael Jackson halusi ritariksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt poptähti Michael Jackson olisi halunnut olla ritari Michael Jackson. Popin kuninkaaksi jo aiemmin epävirallisesti nimetty laulaja olisi nimittäin halunnut myös oikean maallisen arvonimen.

The Sun -lehden mukaan Michael Jackson halusi tästä syystä epätoivoisesti tavata kuningatar Elizabethin. Jackson kävikin usein Lontoossa ja kerran hän pääsi parlamenttitaloon saakka ystävänsä Uri Gellerin kanssa. Kuningatarta hän ei kuitenkaan ehtinyt tavata.

– Kun Michael kuuli, että Steven Spielberg sai ritarin arvonimen, hänkin halusi sellaisen. Ja hän olisi sen myös ansainnut. Vein hänet kerran parlamenttitaloon ja hän kuiskasi minulle: ”Onko kuningatar täällä?”, Uri Geller kertoi lehdelle.

Kuningatar voi antaa ritarin KBe-arvonimen myös muille kuin brittikansalaisille, mutta ulkomaalaiset eivät saa käyttää nimensä edessä tunnuksia Sir tai Dame. Niitä voivat käyttää vain britit.