Michael Jacksonin talosta löytyi piilotettu lääkevarasto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan johtavien tapahtumien tutkinta jatkuu edelleen kiivaana Yhdysvalloissa. Laulajan lääkärin Conrad Murrayn osallisuus kuolemaan vahvistuu päivä päivältä enemmän.

Nyt Jacksonin kodista on löytynyt myös piilopaikka, jossa lääkäri säilytti Jacksonin kuolemaan johtanutta kiellettyä Propofol-lääkettä. Lääkepiilo löytyi lääkärin käyttämän vierashuoneen vaatekaapista. Hänen epäillään antaneen tätä voimakasta nukutuslääkettä poptähdelle ennen kohtaloksta sydänkohtausta.

Jacksonin asunnon ensimmäisissä kotietsinnöissä lääkepiilo ei vielä paljastunut. Lääkärin kuulustelujen perusteella poliisi päätti kuitenkin suorittaa uuden, aikaisempaa perusteellisemman etsinnän, jossa lääkevarasto lopulta löytyi. Piilossa säilytettiin Propofolin lisäksi myös monia muita lääkkeitä. Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Murray kertoi piilopaikasta itse poliisille.