Näyttelijä Jude Law löi naista – oikeusjuttu tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittitähti Jude Law on joutumassa oikeuden eteen naisen pahoinpitelystä. Näyttelijä on kiistänyt syytteet ja kertonut iskun olleen vahinko.

Tapahtumasarja sai alkunsa viime torstaina, kun Jude Law oli viettämässä iltaa lontoolaisessa Automat-yökerhossa. Sieltä poistuessaan hän kohtasi paparazzikuvaajien muurin, joka esti häntä kulkemasta autolleen.

Paikalla ollut kuvaaja Harsha Gopal syyttää nyt tähteä pahoinpitelystä. Hänen mukaansa Jude Law löi häntä päähän sekä avokämmenellä kasvoihin. Näyttelijä on kiistänyt syytökset.

Hänen asianajajansa Graham Shear kertoi Daily Mail -lehdelle, että kyseessä oli vain vahinko. Shearin julkaisemassa tiedotteessa todetaan näyttelijän nostaneen kätensä suojakseen, koska salamavalot häikäisivät hänet. Samalla käsi osui vahingossa edessä olleeseen naiskuvaajaan.