Supermalli Bar Refaeli pokasi brasilialaistähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardi DiCapriosta viime kuussa eronnut supermalli Bar Refaeli ei ole jäänyt murehtimaan eroa, vaan mallimarkkinoiden kuumimpiin tähtiin juuri nyt lukeutuva kaunotar on nyt nähty uuden miehen käsipuolessa

Israelilaissyntyinen supermalli nähtiin viime viikolla St. Tropezissa, Ranskan Rivieralla, juhlimassa brasilialaisen poolopelaaja Ricardo Mansurin kanssa. Julkkisparilla oli silminnäkijöiden mukaan hauskaa keskenään. He joivat olutta ja ottivat kameralla yhteiskuvia.

Bar Refaeli ei ole urheilutähden ensimmäinen nimekäs valloitus, sillä aiemmin playboyn käsipuolessa on nähty muiden muassa mallit Isabeli Fontana sekä Leonardo DiCaprion kanssa aiemmin seurustellut supermalli Gisele Bundchen. Nyt voisikin todeta, että Mansur vaikuttaa poimivan naismarkkinoilta DiCaprion jämät.