Pixie Lott esitteli hameenalusensa keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen artisti Pixie Lott on valloittanut kesän aikana tehokkaasti myös konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa.

Teini-ikäinen laulajalupaus on nyt ikuistettu festarikeikalla, jossa hänellä oli yllään todella lyhyt minimekko. Värikäs mekko paljasti eturivissä olleille kuvaajille myös teinitähden hameenalusen. Katso kuvat tästä. Onneksi Pixie Lott oli pukenut jalkaansa myös alushousut, joten hän ei ainakaan vielä liittynyt Britney Spearsin ja muiden vilauttelijoiden kerhoon.

18-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen kesäkuussa julkaistu debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) on kesän aikana soinut mukavasti radioaalloilla. Britanniassa single nousi kuitenkin suoraan singlelistan ykköseksi. Lottin esikoisalbumi Turn It Up on määrä julkaista 7. syyskuuta 2009.