Greyn Anatomia -sarjassa yllättävät hautajaiset – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Greyn Anatomia -televisiosarja menettää pian yhden keskeisistä hahmoistaan, ja hänen hautajaisensa kuvattiin toissapäivänä Los Angelesissa. HUOM! Juttu sisältää juonipaljastuksen.

Sarja on ollut viime päivinä useaan otteeseen otsikoissa negatiivissävytteisten asioiden takia, kun Katherine Heigl valitteli lehdistössä ylipitkiä 17 tunnin työpäiviään ja T.R. Knight valitti saavansa aivan liian vähän ruutuaikaa sarjassa. Hän päättikin siirtyä muihin hommiin, ja nyt asialle on pantu piste myös kuvauksissa.

Knightin roolihahmo, lääkäri George O’Malley, haudattiin nimittäin toissapäivänä. Hautajaiskohtausta kuvattiin Los Angelesissa ja paparazzit ikuistivat samalla kulissien takaisia tapahtumia. Katso kuvat tästä. Vuodatuksestaan huolimatta myös Heigl oli jälleen innokkaana kuvauspaikalla esittämässä Izzie Stevensin roolihahmoaan. Tämänkertaisen kuvauspäivän kestosta ei tosin ole tietoa. Kyseinen jakso nähdään televisioruuduissa Yhdysvalloissa ensi syksynä, kun sarja palaa kesätauolta.