Megan Fox joutui mediaboikottiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers ja Jennifer’s Body -elokuviensa myötä otsikoissa ympäri maailmaa päivittäin ollut supertähti Megan Fox on nyt joutumassa amerikkalaismedioiden boikottiin. Useat miehille suunnatut verkkojulkaisut ovat päättäneet boikotoida supertähteä yhden päivän ajan.

Megan Fox on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi, hän on poseerannut lukuisten lehtien kannessa – mukaanlukien uusimman Stara-aikakauslehden kannessa – ja hänen tekemisistään on uutisoitu päivittäin laajasti. Nyt mediahuomiota on kuitenkin amerikkalaisjulkaisujen mukaan tullut liikaa, ja kaunottareen liittyvä uutisointi ja valokuvat on päätetty asettaa boikottiin 24 tunniksi.

– Liitymme mukaan mediaboikottiin ja annamme lukijoillemme päivän selviytyä naisesta, johon olemme heidät tänä kesänä hukuttaneet. Pidämme vuorokauden tauon hänen kynsilakan väristään uutisoimisesta ja keskitymme johonkin nousevaan kykyyn, suositun AskMen.com -julkaisun päätoimittaja James Bassil perusteli päätöstä.

Megan Fox on julkaisujen boikotissa 4. elokuuta.