Staran muotibloggaaja Silver NRJ Fashion Awards -tuomaristoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran suosittu muotibloggaaja Vesa Silver on valittu NRJ Fashion Awards -tapahtuman arvovaltaiseen tuomaristoon. 26-vuotias helsinkiläinen trendien ennakointiin erikoistunut tuottaja ja muotibloggaaja on luonnollisesti innoissaan kutsusta.

– Olen innoissani tuomaroinnistani NRJ Fashion Awards -kilpailussa tänä vuonna. Kilpailu menee siinä vaiheessa, että kaikki tuomarit ovat pisteyttäneet 10 omaa suosikkiaan 20 semifinalistin joukosta, Silver kirjoittaa Staran blogissaan

– Tämän vuoden finalisteilla on kyllä paineita viime vuoden tason takia. Fiilistelen vieläkin viime vuoden voittajaa Lamin Marongia, jonka mallisto on upea. Voisin nähdä itseni pujahtavan moneenkin syysmalliston vaatteeseen. Ja on kunnia istua hänen kanssaan samassa tuomaristossa tänä vuonna.

NRJ Fashion Awards on opiskelijoille järjestetty muotisuunnittelukilpailu, joka on avoin suomalaisille ja Suomessa asuville tekstiili- ja vaatetusalan opiskelijoille. Kilpailuun voi osallistua itsenäisesti tai ryhmässä. Kilpailun teemana on tänä vuonna Heroes.

Bloggaamisen ohjella Silver toimii tällä hetkellä myös televisiorintamalla FremantleMedian Muodin Huipulle 2009 -ohjelman tehtäväkoordinaattorin roolissa. Silver-blogi löytyy osoitteesta www.stara.fi/silver/.