Shia LaBeouf sai oman ”uskonnon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvassa parhaillaan Suomenkin valkokankailla yhdessä Megan Foxin kanssa seikkaileva Shia LeBeouf on saanut faninsa menemään harvinaisen pitkälle. Lähes jokaisella pikkutähdelläkin on jo useampia fanisivustoja, mutta Shialla on myös oma ”faniuskontonsa”.

Skientologiaan viitaten Shia LeBeoufin fanit ovat kehittäneet Shiantology-nimisen verkkosivuston, jossa on lisäksi julkaistu fanien muokkaamia kuvia. Niissä suosikkinäyttelijän kasvot on photoshopattu lukuisiin tuttuihin uskonnollisiin taideteoksiin. Mukana on muiden muassa Shia Neitsyt Mariana, Shivana ja tietenkin myös Jeesuksena ja Jumalana. Katso kuvat tästä. Asiasta innostuneet fanit keräävät parhaillaan myös lisää vastaavia ShiART-kuvia.

Seuraavaksi Shia LeBeouf ryhtyy työstämään jatkoa Wall Street -klassikkoelokuvalle, jonka Money Never Sleeps -nimistä uutta versiota ryhdytään kuvaamaan elokuussa. Leffa kohtasi kuitenkin muutama päivä sitten ongelmia, kun tärkeään rooliin ehdolla ollut Oscar-voittaja Javier Bardem irtisanoutui elokuvasta.