Fintelligensiltä uutta materiaalia Blockfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestynein hiphop-yhtye Fintelligens on kiertänyt keikkalavoja ahkerasti. Siinä missä viikonloput ovat kuluneet tien päällä, on arkipäivät käytetty uuden pitkäsoiton työstämiseen. Duon uutta materiaalia on mahdollista kuulla ensimmäisen kerran kaupunkifestivaali Blockfesteillä, jotka järjestetään 21. – 22 elokuuta Tampereella.

Elastiselta ja Iso H:lta nähdään festivaalin päätöspäivänä muutenkin hyvin poikkeuksellinen keikka, sillä he kutsuvat lavalle myös Timo Pieni Huijauksen ja Uniikin, mutta mitä vain voi tapahtua erikoisshow’n aikana. Samana päivänä Blockfesteillä esiintyvät myös muiden muassa ruotsalaistähti Adam Tensta, Asa, Brandon, Cheek ja Redrama, jotka kaikki ovat tehneet yhteistyötä Rähinä Recordsin parivaljakon kanssa. Myös Ruotsin suosituin hiphop-artisti Adam Tensta on luvannut esittää aivan uutta materiaalia.

Blockfestin estradeilla kuullaan tähtivieraita niin Yhdysvalloista kuin Ruotsistakin sekä kaikki suomalaiset hiphop-musiikin huiput, yhteensä lähes kolmekymmentä esiintyjää. Perjantain pääesiintyjä on Queensistä lähtöisin oleva Capone-N-Noreaga, ja luvassa on myös kotikaupungissaan esiintyvien Flegmaatikkojen, eli Leijonamielen, Tiedemiehen ja Spesialistin, 10-vuotisjuhlakeikka.

Tampereen Tullinaukion alueella pidettävä festivaali oli viime vuonna loppuunmyyty. Blockfestista onkin kasvamassa kulttitapahtuma, jossa tunnettujen vieraiden lisäksi paikalla on myös kansainvälinen media Venäjää myöten. Lue tarkemmin artisteista ja aikatauluista www.blockfest.fi.