George Clooneyn uusi rakas riisui kaiken! Katso rohkeat alastonkuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-hurmuri George Clooney on viime päivinä nähty päivittäin uuden tyttöystävänsä seurassa Italiassa. Sikäläinen televisiotähti ja malli Elisabetta Canalis on maassa jo valmiiksi julkkis, mutta uuden suhteen myötä hän on noussut julkkisten kirkkaaseen A-sarjaan.

Samalla arkistojen kätköistä on kaivettu lähes kaikkea mahdollista vanhempaa materiaalia kaunottaresta. Italian MTV-kanavalla MTV Total Request Live -ohjelmaa juontava kaunotar poseeraakin tänään verkossa julkaistuissa muutaman vuoden takaisissa valokuvissa täysin alastomana. Katso kuvat tästä.

Julkkispari nähtiin viime viikolla illastamassa hotelli Majesticissa ja vielä sunnuntaina viettämässä romanttista iltaa yhdessä. Tällä viikolla pari on bongattu paparazzikuviin lähes päivittäin. Clooney omistaa Italiassa suuren huvilan ja hän alkaa ensi kuussa kuvaamaan maassa A Very Private Gentleman -elokuvaa.