Kohupaljastus: Michael Jackson ei kuollut omaan sänkyynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu kuukausi sitten menehtynyt poptähti Michael Jackson ei tuoreimpien tietojen mukaan kuollut omaan sänkyynsä, kuten tähän saakka on uskottu. Tutkimuksissa on selvinnyt, että laulaja vietti viimeiset tuntinsa taposta epäillyn lääkärinsä makuuhuoneessa.

Poliisitutkintaa tiiviisti seuraavan TMZ-julkaisun mukaan Michael Jackson ei halunnut muiden pääsevän hänen makuuhuoneeseensa, joten hän käytti kiellettyä Propofol-nukutuslääkettä asuntonsa vierashuoneessa, jossa hänen henkilökohtainen lääkärinsä Conrad Murray tuolloin asusti.

Lääkärin huoneessa Jackson sai surmapäivän aamuna myös viimeiseksi jääneen annoksensa kuolemaan johtanutta voimakasta lääkeainetta. Tuoreimpien epäilyjen mukaan lääkäri jätti Jacksonin saamaan nukutuslääkettä ilman valvontaa ja mahdollisesti nukahti. Lääkärin herätessä Michaelin uskotaan olleen jo kuollut.

Nyt lääkäriä epäillään poptähden taposta. Aiemmin kuluneella viikolla uutisoitiin, että samaisen vierashuoneen vaatekaapista löytyi myös salainen lääkepiilo.

Myös laulajan kuolinhetki on edelleen epäselvä. Poliisi uskoo supertähden kuolleen jo aamuyhdeksältä, eli useita tunteja ennen hätäpuhelua. Kuoleman ja hätäpuhelun välissä lääkäri pyysi henkilökuntaansa poistamaan varastostaan laatikoittain materiaalia. Laatikoita ei ole löydetty, mutta niiden epäillään sisältäneen kiellettyä Propol-lääkettä, joka aiheutti poptähden kuoleman.