Näyttelijä paljasti: Yllättävä alastonkohtaus Twilight-elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähiaikoina ensi-iltansa saava Twilight-sarjan toinen vampyyrielokuva New Moon – Uusikuu sisältää myös alastonkohtauksen. Leffan sivuosassa nähtävä Jamie Campbell-Bower paljasti asian televisiohaastattelussa.

Caius-vampyyriä näyttelevä Campbell-Bower kertoi MTV-kanavan uutisten haastattelussa esiintyneensä muiden näyttelijöiden kanssa eräässä kohtauksessa ilman vaatteita.

– Me kaikki vain istumme siellä yhdessä kohtauksessa täysin alastomina. Kyllä, siinä olemme minä, Michael Sheen ja Christopher Heyerdahl. Istumme vain siellä alastomina, brittinäyttelijä paljasti.

Kohtaus liittyy Volturin taustatarinan kertomiseen. Siinä miehet nähdään kylpemässä roomalaistyylisessä kylpylässä, eli seksikohtauksesta ei kuitenkaan ole kyse. Yllättävän kohtauksesta tekee kuitenkin se, ettei kohtaus ole lainkaan mukana kyseisessä kirjassa. Nakuilu on siis lisätty vain tarinan elokuvaversioon, joten kirjojen fanit eivät sitä osanneet odottaa.