Ökyilyn huippu? Puff Daddyn sateenvarjollakin on sateenvarjo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdillä on varaa palkata henkilökuntaa mitä moninaisempiin tarkoituksiin. New Yorkissa ikuistetun tuoreen valokuvan perusteella amerikkalainen suosikkiräppäri Sean ”Puff Daddy, Diddy tai P.Diddy” Combs kantaa kuitenkin itse omaa sateenvarjoaan.

Samaisesta kuvasta voidaan kuitenkin tehdä johtopäätös, että Diddyllä on itsellään niin kallis sateenvarjo, ettei sitä kannata aivan pikkusateella kastella. Niinpä hänen sateenvarjollaan on oma sateenvarjonkantajansa. Katso hauskat kuvat tästä.

Aiemmin tällä viikolla Puff Daddy kertoi haluavansa edelleen ensimmäiseksi mustaksi James Bondiksi. Hän on jo aiemmin julkisesti ilmoittanut olevansa kiinnostunut leffan pääroolista ja odottavansa parhaillaan elokuvan tuotantoyhtiön soittoa. Vielä kutsua koekuvauksiin ei ole kuitenkaan tullut.

– Kukaan ei ole vielä soittanut minulle takaisin. Bond-tyypit, olen täällä odottamassa. Numeroni löytyy luettelosta ja odotan saavani osan, Puff Daddy totesi Access Hollywoodin mukaan.

Tähden itsensä mukaan hänen repertuaarinsa laajentaminen artistista näyttelijäksi on sujunut odotettua paremmin. Hän on näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Seuraavaksi tulossa on rooli Judd Apatow’n elokuvassa Get Him To Greek. James Bondin roolista unelmoiminen lienee kuitenkin lähinnä vitsi.