Paula Abdul yrittää epätoivoisesti paluuta Idol-tuomaristoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten uutisoitiin, kuinka entinen poptähti Paula Abdul joutui palkkariitaan American Idol -ohjelman tuotantoyhtiön kanssa, koska kollegat Simon Cowell ja Ryan Seacrest saivat huimat palkankorotukset, mutta hänelle sellaista ei tarjottu.

Asian tultua julkisuuteen Paula Abdul ilmoitti, ettei ole halukas jatkamaan tuomaristossa ellei palkasta päästä sopuun. Eilen E! Online -julkaisu uutisoi, että ohjelman edellisellä tuotantokaudella tuomaroinut Kara DioGuardi on päässyt sopuun palkastaan ja jatkaa tuomaristossa. Parin viikon hiljaiselon jälkeen Paula Abdul on nyt kommentoinut tilannettaan.

Hän kirjoitti eilen Twitter-mikroblogiinsa, että yrittää edelleen päästä sopuun ja saada sitä kautta jatkosopimuksen Idol-tuomarina. Amerikkalaislehdissä ex-poppari on kuitenkin jo syrjäytetty tuomaristosta ja hänen tilalleen kaavaillaan useita nimiä.

– Hei kaikille. Olen ollut hiljaa, kun yritämme edelleen työstää yksityiskohtia joilla voisin palata Idoliin, Paula Abdul kirjoitti blogissaan.

– Teidän tukenne ja rohkaisunne merkitsevät minulle todella paljon. Toivottavasti ymmärrätte, että voin palata Idoliin vain jos sopimus on reilu. Mitä tahansa Idolissa tapahtuukin, rakastan teitä ja olen onnellinen, että voimme olla yhteydessä tällä tavalla.

Sopimuksesta huolimatta Kara DioGuardi ei tule saamaan lähellekään niin suurta palkkaa kuin esimerkiksi ohjelman päätuomari Simon Cowell ja ohjelman juontaja Ryan Seacrest. Heistä Cowell saa palkkaa satoja miljoonia ja Seacrestkin 15 miljoonaa dollaria vuodessa.