Potter-tähti: ”Kävelin aina alastomana ympäri taloa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on kertonut lehtihaastattelussa suhteestaan alastomuuteen. Taannoin teatterin lavalla Equus-näytelmässä alastomana esiintynyt nuori tähti ei koe alastomuutta lainkaan ihmeelliseksi.

20-vuotias tähti paljasti kävelleensä nuorempana alituisesti alastomana kodissaan. Myös hänen muut perheenjäsenensä suhtautuvat alastomuuteen luonnollisesti toisin kuin monet amerikkalaiset, joille nakuilu perheenjäsenten nähden on suoranainen tabu. Brittinuorukainen ei ole kuitenkaan asiasta moksiskaan.

– Kävelin varttuessani aina alastomana ympäri taloa. No, en nyt ihan aina, mutta siinä ei ollut perheessäni mitään ihmeellistä. Olen nähnyt äitini alastomana ja olen nähnyt isäni alastomana. En koskaan varta vasten yrittänyt nähdä heitä alastomana, mutta se oli meillä itse asiassa aivan normaalia, Daniel Radcliffe kertoi.

– On pelkkä myytti, että minun olisi helpompi olla alastomana lavalla kuin naisen. Sellaiset väitteet ovat mielestäni pelkkää roskaa. Alaston nainen lavalla on hyvä juttu. Miehet ovat tyytyväisiä nähdessään rinnat lavalla. Minä esiinnyin joka ilta alastomana kahdelletuhannelle ihmiselle.

Daniel lisäsi, että hänen vastanyttelijänsä Richard Griffits on nähnyt hänet alastomana ehkä useammin kuin hänen entinen tyttöystävänsä.