Sienna Miller: ”Halusin vain paeta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Sienna Miller on nyt kommentoinut ensimmäisen kerran kokemuksiaan taannoisesta suhdesotkustaan. Varatun miehen, näyttelijä Balthazar Gettyn, pokannut kaunotar paljasti kokeneensa suurta tuskaa suhteen saamien negatiivisten kommenttien takia.

Lontoosta suhdekohun ja sen aikaansaamien lieveilmiöiden takia pois muuttanut Miller asuu nyt maaseudulla 1700-luvulla rakennetussa talossa. Sitä ennen hänen Lontoon kotinsa ulkopuolelle kirjoiteltiin uhkauksia ja syytöksiä, ja hänen äitinsä joutui esimerkiksi lukemaan sanan ”lutka” hänen oveensa kirjoitettuna.

– Asiat ovat nyt rauhoittuneet. Minun ei enää tarvitse kapinoida päivittäin jotain vastaan. Olin tilanteessa, jossa halusin vain paeta. Se murskasi minut henkisesti ja siitä on ollut vaikea toipua, Sienna Miller kertoi Nylon-lehdelle.

– En voinut lähteä kotoani ja elin koko ajan pelossa, vaikka olen oikeastaan peloton ihminen. Koin jonkinlaisen osittaisen hermoromahduksen, koska kaikki se oli minulle liikaa. Kohu ajoi minut tilanteeseen, jossa päätin ettei se ollut sen arvoista.