Team Ahman Saab 95 myynnissä nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan erittäin suosittu Team Ahma -sketsisarja esitteli katsojille myös tiimin vauhdikkaan menopelin. Nyt kuvauksissa käytetty aito vuosimallin 1973 Saab 95 on myynnissä Huuto.net -nettihuutokaupassa.

Autoa myy parhaillaan koomikko-laulaja-näyttelijä Jope Ruonansuu, mutta aiemmin pirssi on ilmoituksen mukaan kulunut Pirkka-Pekka Peteliukselle. Ilmoituksesta ensimmäisenä kertoneen Seiskan mukaan auto on edelleen samassa kunnossa kuin kuvauksissa käytettäessä. Auto on katsastettu helmikuussa. Katso myynti-ilmoitus tästä.

Ruonansuun mukaan auton oikeanpuoleinen etujarru vaatii ”säätöä”. Heinolassa säilytettävä auto on myynnissä tilanpuutteen vuoksi ja kotteron pyyntihinta on 11.000 euroa. Ostajaa pyydetään säilyttämään auto ja kaikki sen osat, mikäli autoa tarvitaan tulevien Team Ahma -jaksojen kuvauksissa.