Vapise Tuksu! Sepi Kumpulainen on täällä taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulava talonmies Sepi Kumpulainen nousi otsikoihin ja listoille vuonna 1991 julkaistulla Armotonta menoa -esikoissinglellään, josta muodostui pian todellinen klassikko. Sittemmin talonmies on tehnyt jo useampiakin comebackeja.

Nyt Sepi Kumpulainen on jälleen nähty keikkailemassa. Hauskoilla ja nukkavieruilla kappaleillaan suomalaiset aikoinaan valloittanut Kumpulainen nähtiin aiemmin tässä kuussa esiintymässä Vuolenkoskella sijaitsevassa Jokivarsitavernassa, Seiska kertoo. Lehden paikan päältä saamien tietojen mukaan Sepi Kumpulainen villitsi yhä yleisönsä takavuosien tapaan. Armotonta menoa -hitin lisäksi miehen setissä kuultiin muiden muassa Dip-pa-dai -kappale.

39-vuotias Sepi Kumpulainen on julkaissut tuoreimman singlensä Poliisi saapuu Tikkurilaan vuonna 2005. Hänen esikoislevynsä Kalevankadun laulava talonmies Sepi Kumpulainen sisälsi muiden muassa kappaleet Juurelisha on terveellistä syötävää, Mä oon mahtava mies ja Hirviö tuli mua vastaan. Vuonna 1997 julkaistu ensimmäinen comeback-levy Sepitystä sisälsi puolestaan esimerkiksi kappaleet Kännissä on kiva olla, Dip-pa-dai ja Pölöpyllerö.