Video narautti: Teinitähti kiinni alaikäisenä juopottelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvasta taannoin tunnetuksi tullut ja parhaillaan The Runaways -elokuvaa työstävä näyttelijä Kristen Stewart täytti äskettäin 19-vuotta, eli hän ei saa Yhdysvaltojen lakien mukaan koskea alkoholiin vielä kahteen vuoteen.

Ensi kuussa jo kolmatta Twilight-elokuvaansa kuvaamaan ryhtyvä neitokainen on nyt ikuistettu paparazzivideolle nauttimassa alaikäisenä alkoholia. Video julkaistiin eilen useilla verkkosivustoilla, mutta myöhemmin se poistettiin, koska video oli näyttelijän taustavoimien mukaan kuvattu salaa yksityisalueella ja oli siksi laiton.

Asiasta kertoneen julkkisbloggaaja Perez Hiltonin mukaan Kristen Stewart kuvattiin viettämässä iltaa The Runaways -elokuvan kuvausryhmän kanssa. Videolla hänen kädessään näkyy selvästi olutpullo. Samassa videossa nähdään myös toinen rikkomus, sillä Stewart ei käytä turvavyötä lähtiessään bileistä autokyydillä.