Ashley Greene läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa vampyyrikaunotarta esittävä Ashley Greene on viime viikkona nähty viihdelehtien sivuilla sekä bikineissä että muuten vähissä vaatteissa. Teema jatkuu edelleen, sillä tähti on ryhtynyt tarjoamaan silmänruokaa paparazzeille.

Alice Cullenin roolia vampyyrirainassa näyttelevä Ashley Greene on nyt ikuistettu poseeraamassa valokuvaussessiossa. Tiedossa ei ole mihin lehteen kuvia otettiin, mutta verkossa niitä voidaan ihailla jo nyt. Kuvissa Greene oli pukeutunut kesän julkkistrendin mukaisesti valkoiseen harsomaiseen läpinäkyvään paitaan. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodissa. Hän aloittaa vielä tämän kuun aikana kolmannen Twilight-elokuvan kuvaukset. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.