Aubrey O’Day ikuisti itsensä uhkeana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä alunperin tunnetuksi tullut amerikkalaisjulkkis Aubrey O’Day nousi viimeksi otsikoihin, kun hän joutui ryöstön kohteeksi kadulla Los Angelesissa keskellä kirkasta päivää.

Nyt keli on jälleen ollut kirkas, mutta tunnelma hieman positiivisempi. Uhkea povipommi on nimittäin poseerannut tällä kertaa kuvaajille kullanhohtoisessa uima-asussa, jonka kaula-aukko oli varsin antava. Samalla neitokainen kuvasi myös itse itseään Polaroid-kameralla. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.