Eminem uhkaa julkaista Mariah Careyn alastonkuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem paljasti jo vuosia sitten deittailleensa vuosituhannen alussa hetken aikaa poptähti Mariah Careyn kanssa. Carey kuitenkin kiisti väitteet jyrkästi, minkä jälkeen supertähdet ovat olleet tukkanuottasilla.

Vuosien ”välirauhan” jälkeen riita pulpahti muutama kuukausi sitten uudelleen pintaan entistäkin likaisempana. Mariah Carey ja Eminem ovat käyttäneet riidan välikappaleina myös musiikkiaan. Hiphop-tähti sivalsi Bagpipes From Baghdad -kappaleessaan sekä Mariahia että tämän aviomiestä Nick Cannonia.

– En pelaa enää tätä vi**n peliä. Nick Cannon, sinä kusipää, toivotan sinulle onnea sen vi**n hu**an kanssa, Eminem riimitteli vapaasti suomennettuna.

Tämän jälkeen Mariah sivalsi Eminemiä Obsessed-musiikkivideossaan ja Nick haukkui Eminemiä henkivartijoiden takana piilottelevaksi pelkuriksi ja pyysi artistia kohtaamaan hänet kuin mies miehen. Nyt Eminem sivaltaa torstaina julkisuuteen päätyneessä uudessa The Warning -kappaleessaan Mariahia entistäkin rajummin. Hän uhkaa muiden muassa julkaista alastonkuvia Careystä.