Poliisiraportti: Michael Jackson oli narkomaani

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu kuukausi sitten kuolleen poptähti Michael Jacksonin ruumiinavauksen lopulliset tulokset oli määrä julkaista eilen perjantaina. Näin ei kuitenkaan tapahtunut ja nyt sekä poliisi että patologit ovat ilmoittaneet, ettei heillä ole mitään tietoa koska tuloksia voidaan julkaista.

Amerikkalaismedioiden mukaan tulosten salailu liittyy parhaillaan meneillään olevaan rikostutkintaan, jossa Michael Jacksonin lääkäriä Conrad Murray’a epäillään taposta. Hänen Los Angelesin toimistonsa ja Houstonin varastonsa lisäksi poliisi ja huumeviranomaiset ovat nyt tehneet etsintöjä myös lääkärin Las Vegasissä sijaitsevissa tiloissa.

Etsintöjen tarkoituksena on Us Weekly -lehden mukaan löytää tietoa Jacksonin ja lääkärin välisestä yhteydenpidosta. Lääkärin epäillään kuitenkin tuhonneen hänellä mahdollisesti olleen raskauttavan todistusaineiston. Julkaisu on saanut haltuunsa myös kotietsintäluvan. Siinä rikosnimikkeenä on mainittu aiemmin julkisuuteen tulleen tapon lisäksi myös ”reseptien kirjoittaminen narkomaanille”.