Rihanna kauhistui hakkaajansa anteeksipyynnöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui helmikuun alussa silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Asia on juridisella puolella jo loppuunkäsitelty, sillä Chris sai oikeudessa viiden vuoden ehdollisen tuomion, lähestymiskiellon ja pitkän komennuksen yhdyskuntapalveluun.

Kohu asian ympärillä ehti jo rauhoittua oikeuden päätöksen jälkeen, mutta muutama päivä sitten Chris Brown nosti sen uudelleen otsikoihin julkaisemalla julkisen anteeksipyynnön videon välityksellä. Rihanna ei ole antanut aiheesta lainkaan julkisia lausuntoja ja hän ehti jo toivoa, että koko asia olisi jo ohi. Ei liene siis ihme, että hän kauhistui videosta, joka nosti traagisen pahoinpitelyn uudelleen otsikoihin.

– Rihanna on täysin shokissa. Aivan kuin Chris olisi hakannut hänet uudelleen. Ainoa millä on merkitystä on se, että asia on nyt uudelleen uutisissa ja sitä Rihanna olisi viimeiseksi halunnut. Hän on yrittänyt päästä siitä yli ja jatkaa normaalia elämäänsä niin pian kuin mahdollista, lähde kertoi brittiläiselle Now-lehdelle.

– He keskustelivat viimeksi viime viikolla, eikä Chris maininnut mitään julkisesta anteeksipyynnöstä. Rihanna olisi toivonut, että olisi saanut edes ennakkovaroituksen. Tällainen Chris on. Hän ajattelee aina ensin itseään ja unohtaa kokonaan että hänen tekemisillään voi olla vaikutuksia myös muiden elämään.