Whitney Houston astumassa Michael Jacksonin saappaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu kuukausi sitten kuollut poptähti Michael Jackson aikoi tehdä massiivisen paluukonserttien sarjan tänä kesänä Lontoossa. Hänen kuolemansa johdosta Lontoon O2 Arenalta vapautui hetkessä peräti 50 keikkapäivää.

Konserttijärjestäjä AEG Live on viime aikoina yrittänyt epätoivoisesti saada täytettyä edes osan vapaaksi jääneistä kymmenistä keikkapäivistä. Nyt tilalle onkin löydetty ainakin yksi uusi tähtiartisti ja toinen on neuvotteluvaiheessa.

Vakavasta huumeongelmasta selvinnyt ja ensi kuussa paluulevynsä julkaiseva supertähti Whitney Houston aikoo nimittäin esiintyä Jacksonille alunperin varattuina keikkapäivinä. Itsekin näyttävää paluuta musiikkimarkkinoille suunnitteleva Houston ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta, mutta Evening Standard -lehden mukaan sopimus on viittä vaille valmis.

Houston suunnittelee täyttävänsä lähes puolet Jacksonilta vapautuneista päivistä, sillä suunnitelmissa on peräti 23 massiivista suurkonserttia. Toinen neuvotteluasteella oleva artisti on lehden mukaan brittipoppari Robbie Williams.