BB-Mariannan hurja urakka: ”Ylä- ja alamäet vi**ttavat!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Marianna Zaikova, eli BB-Marianna, on parhaillaan suorittamassa uskomatonta tempaustaan kiertää Suomi polkupyörällä. Reissun puoliväli ohitettiin jo pari viikkoa sitten ja tänä viikonloppuna Marianna on polkenut paluumatkallaan jo Kuopion ja Joensuun maisemissa.

Mariannan päästessä Kuopioon matkaa oli takana yhteensä hurjat 2.184 kilometriä. Viime päivien etapeista koville on ottanut erityisesti 265 kilometrin polkeminen Taivalkoskelta Vuokattiin. Pitkän siirtymän mäkinen maasto ei nimittäin ollut Mariannan mieleen.

– Polkeminen ei ollut lähellekään yhtä nautinnollista kun menomatka Sodankylään. Rovaniemeltä Sodankylään mentäessäni sain nauttia pelkästä suorasta tiestä. Nyt tämä kostautui moninkertaisesti, Marianna kirjoittaa suositussa blogissaan.

– Kirottu 8980 tie. Tää ei muuta ollutkaan kun ylä- ja alamäkee. Helvetti et mua suoraan sanoen vi**tti! Ylämäet nostivat sykkeen aina vähintään avaruuteen ja alamäet kuluttivat jarruja ihan helvetisti. Syy tuohon on se, että mä jarrutin alamäissä. Vauhti kasvaa niin paljon että se on vaarallista (mun mielestä) mennä täysillä alas.