BB-Niko: ”Kiroan päivän jona synnyin Suomeen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen, eli BB-Niko, nähdään nykyisin televisioruuduissa myös juontamassa chat-ohjelmaa. Kohujulkkis ei ole kuitenkaan kovin tyytyväinen Suomen hänelle tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tästä syystä Niko onkin väläyttänyt mahdollisuutta muutosta ulkomaille.

– Ikävä kyllä Suomessa vain on niin rajallisesti mahdollisuuksia kaikkeen tälläiseen. Kiroon päivän milloin olen tänne syntynyt. Ehkäpä tulevaisuudessa saan toteuttaa itseäni ulkomailla ja muutto täältä ei todellakaan ole suljettu pois. Haluan kokea ja nähdä muitakin kulttuureita, paikkoja ja mahdollisuuksia, Niko kirjoittaa blogissaan.

BB-julkkis suuntaa pian pois Suomesta, mutta vain hetkellisesti. Luvassa on nimittäin parin viikon loma Turkissa.

6.8. to aamulla lento Turkkiin, kahdeksi viikoksi! Täällä en pysty ajattelmaan selkeästi ja tämä kaikki on jo niin mielipuolista. Tulen levänneenä takaisin. Kaksi viikkoa toivottavasti ilman BB-etuliitettä nimessäni. Thanks god! Niko kirjoitti aiemmin Twitter-blogiinsa.