Festaripila johti vakavaan loukkaantumiseen Kuopiossa – poliisi pyytää havaintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa televisio-ohjelmissa nähty klassikkopilailu siirrettävän vessan kaatamisesta toteutettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kuopion Väinölänniemellä järjestetyssä Rockcock-tapahtumassa. Pilailun seuraamukset olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin hauskat, sillä kopin sisällä ollut mies loukkaantui.

Poliisin saamien tietojen mukaan kolme mieshenkilöä kaatoi puolenyön maissa useita siirrettäviä wc-koppeja festarialueella. Yhdessä kopissa oli sisällä siilinjärveläinen mieshenkilö, joka sai rytäkässä vakavia vammoja kasvoihinsa. Miehen vammoihin tarvittiin sairaalassa parikymmentä tikkiä ja ihonsiirtoja. Lisäksi hän joutuu olemaan useita päiviä sairaalahoidossa. Tekijöitä ei ole vielä saatu kiinni. Tiedot kolmikosta voi soittaa poliisille numeroon 07 1875 6732. Asiasta kertoi ensimmäisenä Uusi Suomi.

Poliisin mukaan festivaali sujui muilta osin rauhallisesti. Huvialueella ja sen välittömässä läheisyydessä oli 12.000 – 15.000 ihmistä. Viranomaistiedotteessa kerrotaan, että juhlakansa oli hyvällä juhlatuulella ja pahemmilta häiriöiltä vältyttiin. Alkoholia kaadettiin maahan satoja litroja ja juhla-alueen välittömästä läheisyydestä otettiin kiinni neljä henkilöä epäiltynä huumausaineen hallussapidosta.