Hiphop-tähti joutui auto-onnettomuuteen – perui Suomen keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna Vuokatissa järjestettävässä Pipefest-tapahtumassa on jouduttu tekemään ohjelmanmuutoksia onnettomuuden johdosta. Aurinkoisesti sujunut festivaali käynnistyi jo torstaina, jolloin suurin osa kävijöistä saapui jo paikalle.

Yksi tapahtuman pääesiintyjistä oli Guru, jonka esiintyminen kuitenkin peruuntui viime hetkellä artistin jouduttua auto-onnettomuuteen. Lääkäri ei antanut Gurulle lupaa lentää, joten tapahtumaan jouduttiin etsimään hänelle korvaava esiintyjä. Ulkomaista korvaajaa ei tällä aikataululla ehditty saamaan. Järjestäjä sai tiedon tapahtuneesta perjantaina 31. heinäkuuta kello 17.30.

Lauantai-illan ohjelmaa nousi täydentämään Timo Pieni Huijaus. Illan pääesiintyjänä ja samalla festivaalin päättävänä artistina nähtiin tämän vuoden listaykköseksi noussut Cheek, jonka viimeisimmän albumin Jare Henrik Tiihonen hittibiisi Jos mä oisin sä on soinut radioaalloilla pitkin kesää ja katsottu YouTubessa yli miljoona kertaa.