Jälleen vakava festarikatastrofi! Yksi kuoli ja lukuisia loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvana kesänä Euroopassa on sattunut jo useita kohtalokkaita onnettomuuksia, kun konserttien ja festivaalien lavarakennelmat ja teltat ovat romahtaneet. Tuorein vakava tapaus tulee Kanadasta, jossa romahti eilen suuri festariteltta.

Tuoreessa muistissa on Madonnan konserttilavan romahtaminen, jossa kuoli kaksi ja loukkaantui kahdeksan. Camrosessa, Kanadassa, viikonloppuna järjestetty Big Valley Jamboree -tapahtuma keskeytyi eilen illalla traagisesti, kun osa suuresta valkoisesta telttarakennelmasta romahti kovan myrskyn aikana. Kuva romahtaneesta teltasta löytyy tästä.

Amerikkalaisen MSNBC-kanavan viimeisimpien tietojen mukaan lauantaina iltakuudelta sattuneessa onnettomuudessa on kuollut yksi ja loukkaantunut viisitoista ihmistä. Edmontonin itäpuolella sijaitsevassa kaupungissa järjestetystä tapahtumasta loukkaantuneita kiidätettiin lähistön sairaaloihin. Aiemmin uutisoitiin, että teltassa olisi edelleen satimessa kaksitoista ihmistä, mutta poliisi on nyt kumonnut väitteet perättöminä.