Peter Andre: ”Itkin itseni uneen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sotkuista avioeroa parhaillaan povipommi Jordanista, eli Katie Pricesta, hakeva poptähti Peter Andre julkaisee seuraavan soololevynsä puolentoista viikon kuluttua, 10. elokuuta. Levynteon ohessa hän on kuitenkin joutunut kokemaan kovia liittonsa kariutumisen takia.

– Ymmärsin perheemme hajoavan kun olin Ikean parkkipaikalla. Minun piti mennä heti kotiin ja sinä iltana itkin itseni uneen. Olen edelleen tunnelissa, mutta valo häämöttää jo tunnelin päässä. Tiedän, että tämän jälkeen minä olen voimakkaampi ihminen.

Jordan vietti muutama päivä sitten kiihkeän yön painijamiehen kanssa. Tästä huolimatta – tai juuri siksi – Peter kertoo kokemuksen tekevän hänestä paremman ihmisen.

– Toivoisin olevani voimakkaampi ihminen. Yksi asia Katiessa on että hän voi vain jatkaa elämäänsä. Minä en voi sitä tehdä. No, en ainakaan vielä. En ole koskaan pettänyt häntä. Olen ollut uskollinen siitä saakka kun tapasin hänet ja olen sitä edelleen, Peter Andre kertoi News Of The World -lehdelle.

Andre ei ole vielä valmis uuteen ihmissuhteeseen. Perheen lapset eivät vielä tiedä vanhempiensa avioerosta.

– Lapsemme eivät vielä tiedä erostamme. Kun jätän heidät Katien hoidettavaksi, sanon heille että isä lähtee töihin, jotta voin ostaa heille lisää leluja. Ja kun Katie tuo lapset minulle, sanon äidin menevän vuorostaan töihin.