Sienna Miller sai oman actionfiguurin – suuttui sen ulkonäöstä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä lähiaikoina valkokankaalla nähtävä näyttelijä-malli Sienna Miller ei ole mielissään elokuvasta eikä edes sen oheistuotteista.

Ensin hän haukkui kuluneella viikolla elokuvan ohjaajan, joka ei osannut esitellä hänen kykyjään elokuvassa. Nyt kritiikkiä saa vuorostaan Sienna Millerin roolihahmon actionfiguuri. Lelu on nimittäin tähden itsensä mielestä suunniteltu huonosti, sillä se ei näytä lainkaan häneltä.

– Nukkeni on kierosilmäinen ja sillä on suurin leuka, jonka olette koskaan nähneet. Actionfiguurit ovat aina hieman pielessä, mutta tämä näyttää aivan riivatulta, Sienna Miller valitti The Sun -lehdelle.

Neiti negatiivinen valitti jo viime vuonna myös ohjaajan kommenteista elokuvan kuvauksissa.

– Ohjaaja sanoi, että ”Ollakseni rehellinen, pidän isorintaisista tytöistä”. Minulla ei ole isoja rintoja, joten jouduimme suurentamaan niitä elokuvassa, Miller paljasti.

Sienna Miller joutui taannoin muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.