Suosikkikoomikko: ”Megan Fox antoi rukkaset televisiossa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa komediaelokuvissa viime aikoina sekä kameran edessä näyttelijänä että sen takana tuottajana toiminut Seth Rogen on paljastanut Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelmassa ensimmäisen henkilökohtaisen kokemuksensa Transformers-tähti Megan Foxista.

Seth Rogen kertoi Kimmelille torstaina nauhoitetussa lähetyksessä, että hän ja Megan Fox olivat kaksi vuotta sitten samaan aikaan vieraana ABC-kanavan myöhäisillan ohjelmassa. Tuolloin Seth Rogen tyrmistyi heti Foxin käveltyä sisään hänen pukuhuoneeseensa.

– Hän tuli pukuhuoneeseeni jumppahousuissa ja t-paidassa. Kaikki huoneessa olleet jähmettyivät, hiljenivät ja tuijottivat häntä. Kaikki luulivat, että minä olin voittanut jonkin palkinnon tai jotain, Seth Rogen naureskeli.

Koomikon mukaan Hollywood-kaunotar oli itse kuitenkin hermostunut, koska kyseessä oli hänen ensimmäinen vierailunsa keskusteluohjelmassa. Siksi hän pyysi Rogenia istumaan vierellään haastattelun aikana. Rogen oli pyynnöstä innoissaan, mutta hänen egotrippinsä sai pian tylyn päätöksen.

– Ajattelin, että miesvieraat antavat usein pienen suudelman naisvieraiden poskelle kun he saapuvat studioon. Ajattelin, että koska muulloin saisin tilaisuuden suudella tätä naista? Nyt on tilaisuuteni! Yritin sitä, mutta muistaakseni Megan ei antanut minun tehdä sitä. Hän antoi minulle siis rukkaset televisiossa.