Pixie Lotti lentää pesästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen teinitähti Pixie Lott on valloittanut kesän aikana tehokkaasti myös konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Nyt nuoren naisen on tullut aika lentää pesästään.

Nuori laulajalupaus on nyt muuttamassa omilleen, sillä hän etsii parhaillaan ensimmäistä omaa asuntoa. Pixien ystäväpiiristä paljastettiin News Of The World -lehdelle, että poptähti on päättänyt viimein muuttaa pois vanhempiensa helmoista.

– Pixie rakastaa vanhempiaan, mutta hänen mielestäänyt nyt on tullut aika elää ensimmäistä kertaa yksin.

18-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen kesäkuussa julkaistu debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) on kesän aikana soinut mukavasti radioaalloilla. Britanniassa single nousi kuitenkin suoraan singlelistan ykköseksi. Lottin esikoisalbumi Turn It Up on määrä julkaista 7. syyskuuta 2009.