Erikoinen hääpäivälahja – Demi Moore vaihtaa nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Bruce Willisin kanssa naimisissa ollut Hollywood-tähti Demi Moore avioitui neljä vuotta sitten itseään peräti 16 vuotta nuoremman näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa. Demi, Ashton ja Demin tytär Rumer Willis ovat siitä saakka asuneet saman katon alla.

Nyt uusioperheen sukunimijakauma muuttuu, sillä kolmen eri sukunimen sijaan perheessä on jatkossa kaksi Kutcheria, People uutisoi. Demi on nimittäin julkaisun mukaan päättänyt ottaa aviomiehensä sukunimen viralliseksi nimekseen. Kyseessä on hänen hääpäivälahjansa Ashtonille. Nimenvaihdoksesta on toki saatu ennusmerkkejä jo aiemminkin, sillä Demi on käyttänyt Twitter-bloginsa käyttäjätunnuksena alusta saakka nimeä ”MrsKutcher”.

Pariskunta avioitui kahden vuoden seurustelun jälkeen vuonna 2005, jolloin Demi kieltäytyi sukunimensä vaihtamisesta. Nyt hän on kuitenkin päättänyt olla Demi Kutcher. Virallinen nimi jää monilla supertähdillä kuitenkin yleensä vain viralliseen käyttöön, eli elokuvamaailmassa hänet tullaan mitä ilmeisimmin tuntemaan jatkossakin Demi Moorena.